Istekla ponuda
Nano premaz za automobil, tuš kabine i ostale staklene površine uz dostavu za 59kn!
150 kn
59
   kn

Popust: 61%
Ušteda: 91 kn
Istekla ponuda
Narudžbe: 213
Zatraži reaktivaciju ove ponude!
Podijeli:

Opis ponude

 

Već dugo vodite rat s golubovima iz susjedstva koji vaš čisti i prekrasni vjetrobran uredno koriste kao poljski wc, pa kad se to sve skupa spoji s revnim dijeliteljima letaka za pod brisač i malo kiše - ne vidi se ništa više. Ponuda za čišća stakla i bolju vidljivost je tu uz Kolektivu i Vernon trgovinu.

No, ovo nije bilo kakvo sredstvo za čišćenje. Zapravo, ovo i nije sredstvo za čišćenje već zaštitu od prljanja, ako je to uopće moguće. Riječ je o nano premazu za stakla koje će vas štiti od kukaca koji se samoubijaju na vašem staklu, kiše, snijega, vode, prljavštine, pa čak i leda i to cijelu jednu godinu ili ako više volite u kilometrima, nekih 20000-30000 kilometara. Kako vam sredstvo iz ove ponude pokriva nekih 2,5 metara kvadratnih stakla, možete vi s ovim riješiti šajbu svog kamiona, autobusa, kombija ili samo kacigu od motora s kojim idete na put oko svijeta.

Premaz se može koristiti za sve staklene površine koje želimo zaštiti od zaprljanja. Kada se površina i zaprlja, potrebna vam je samo voda i komad krpe i stvar je riješena. Isti je naročito učinkovit za zaštitu paravana, tuš kabina, te bilo kojih mjesta gdje se stalno nakuplja kamenac.

Sredstvo dolazi u maramici, a nanosi se na čistu i suhu površinu i to tako da brzim kružnim pokretima nanesete sredstvo na staklo, pustite 5 minuta da stvar djeluje i onda udarite glanc mekom krpom. Pričekajte još 30 minuta prije nego izađete na kišu, a ako je vrijeme suho i sunčano, možete se voziti odmah.

Kažu ljudi da ovo tako dobro radi da možete komotno skinuti brisače jer vam neće trebati. Evo, pogledajte video.

Kolektiva štiti od prljavštine!

Detalji o dostavi

  • Jedna osoba može kupiti 5 kupona za sebe i 5 na poklon
  • Ponuda uključuje Nano premaz za stakla
  • Kupon se realizira slanjem osobnih podataka, podataka za dostavu i koda kupona na e-mail (info@vernontrgovina.hr)
  • Dostava je uključena u ponudu
  • Kupon se ne može kombinirati s ostalim popustima i akcijama
  • Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik naručio, a nije preuzeo proizvod
  • Rok iskoristivosti kupona je 1 mjesec
  • Cjenik možete pogledati ovdje

Detalji o tvrtci

Vernon trgovina
Ulica Janka Draškovića 5, 10430, Samobor, Hrvatska
Vernon trgovina d.o.o. za proizvodnju trgovinu i usluge je tvrtka koja je prisutna na tržištu od 2005. godine. Bavimo se prodajom i zastupanjem njemačkih visokokvalitetnih netoksičnih bio sredstava za čišćenje, široke palete nanoproizvoda...
Imate li pitanja vezanih za ovu ponudu?

Banjavčićeva 22, 10 000 Zagreb


© 2014 Kolektiva.hr
Preuzmi Kolektiva aplikaciju: